Velkommen inn i Englegårds verden av unike, håndlagde naturprodukter, hudpleie og urtesalver. Hvert eneste produkt er laget med kjærlighet og inspirasjon fra naturens eget skattkammer og gammel kunnskap om medisinplanter.

La deg inspirere til en sunn og aktiv hverdag. Bli med “inn” i Englegårds verden av urter, oljer og naturmagi.

Naturkraft

På Englegård er det rene og naturlige i fokus. Flere av urtene er høstet direkte fra hagen og naturen omkring. Jeg liker å tenke, at på Englegård “fanges” naturkraft på krukke.

I handleriet finner du blant annet “Edens hage” som er en kraftfull universalsalve med ringblomst.

Naturlig Vakker

Ekte, naturlig skjønnhet utstråles av en sunn kropp, et klokt hode, en vakker sjel og et godt hjerte. Naturens kraft er magnetisk, og dens evne til forandring er uten sidestykke. Denne energien har vi forsøkt å “fange” med “Moder jord”, et unikt produkt som fremhever og støtter din naturlige skjønnhet og glød. La “Moder jord” gi deg ny glød i kinnene og vekke dine sanser med duften av eksotisk myrra og sandeltre. Du finner den i handleriet.

Frøya har en hemmelighet, men hun deler den gjerne med deg. Krukken “hennes” lar deg skjemme bort huden med en silkemyk, velduftende kroppsmousse. Ren velvære, som ikke bare føles godt på huden, men som også gir gjenklang i hjerte og sinn, fordi du vet at du gir huden en “ren” og naturlig gave uten kunstig farge, parfyme eller tilsetningsstoffer. En fantastisk presang å gi til noen du er glad i. Hvem ønsker seg ikke litt hverdagsmagi som dette?

 

Englegård har flere små “skatter” som “Frøyas hemmelighet”. Du kan sikre deg alle i handleriet.

Hverdagsmagi

Hverdagsmagi kan være så mangt; et lite tegn fra en du savner, en uventet vennlig gest, et barns forventningsfulle øyne eller et etterlengtet pusterom i hverdagen. Produktene fra Englegård kommer med et ønske om nettopp dette, å gi deg følelsen av hverdagsmagi. Det kan være når sår og sprukken hud leges av ringblomsten, når det lille barnets såre stump beroliges av stellesalven eller når du oppdager en ny glød i kinnene med ansiktsbalmen.

 

Englegårds hvite “englefjær” er et symbol med ønske om å gi deg et lite stykke hverdagsmagi. En liten hilsen. Har du lyst til å gi bort hverdagsmagi til noen du er glad i?

 

Ta en titt på Englegårds unike gavekonsept her.

Et kyss av en engel

Et lite tegn, en enkel handling, kan bety så uendelig mye mer enn du tror. Et vennlig stryk over ryggen, en klem eller et lite kyss på kinnet. Omsorgen bak de små tingene er essensen i leppebalmen vår. Som en “hverdagsengel” beskytter og pleier den leppene dine. Vi har kalt den “Englekyss”.